Milyen programokat ajánlotok a film lejátszásához?

A film túl nagy, és nem tudom modemmel letölteni. Mit tanácsoltok?

Valamilyen hiba miatt egyáltalán nem tudom letölteni a filmet! Mit tegyek?

Valami miatt nem tudom lejátszani a filmet! Mit tegyek?

Letöltöttem a filmet, de akad lejátszáskor. Mit tegyek?

A gépem túl lassú, hogy a Vektort megnézhessem. Mit tegyek?

Hozzáférhető-e a film közvetlenül, nem letöltés útján?

 

 

Milyen programokat ajánlotok a film lejátszásához?

A film lejátszásához az alábbi programok szükségesek, illetve ajánlottak:

Codec: XviD [XviD-1.0-Beta2-05122003] (Letölthető itt. ) (A codec nagymértékű változatossága, és folyamatos fejlesztésének relatív összehangolatlansága miatt fontos , hogy az itt letöltött codec legyen felinstallálva!)

Lejátszó: BS Player [bsplay085.492] (Letölthető itt .) (A BSPlayer legújabb változatai nem ajánlottak.) (A film a legtöbb egyéb lejátszóval is megnézhető, pl. DivX Player, Media Player.)

Letöltéshez: Mindenképpen ajánljuk az alábbi letöltésmanagerek használatát, ADSL, vagy más szélessávú internet-kapcsolaton keresztüli letöltés esetén is.

1. Getright (Letölthető: www.getright.com ) (Kiváló letöltésmanager. Ajánlott! A program legújabb válozatai nem tartalmaznak semmilyen hirdetést, illetve külső ('3 rd party') szoftvert, azaz a program teljesen adware/spyware-mentes.)

2. Flashget (Letölthető: www.flashget.com ) (Kiváló letöltésmanager program. Ajánlott!)

vissza

A film túl nagy, és nem tudom modemmel (egy éjszaka alatt) letölteni. Mit tanácsoltok?

Javasoljuk valamilyen letöltésmanager (Getright, Flashget) használatát. Ennek segítségével megszakítva néhány nap (éjszaka) alatt letölthető a film.

vissza

Valamilyen hiba miatt egyáltalán nem tudom letölteni a filmet! Mit tegyek?

Elképzelhető, hogy szerverprobléma a hiba oka, tehát rajtunk kívül álló. Bár figyelemmel tartjuk a letölthetőség folyamatos fenntartását, ilyen előfordulhat. Mindazonáltal, ha egy napnál tovább fennáll a probléma, értesítsetek minket email-ben.

vissza

Valami miatt nem tudom lejátszani a filmet! Mit tegyek?

Előfordulhat, hogy a gépeden nincs installálva a megfelelő codec, vagy a gép túl lassú a letöltött verzió lejátszásához. Elsőként mindenképp töltsd le és installáld a megfelelő codec-et, ha eddig nem tetted volna ( kattints ide ). Próbálkozz újra, majd ha ez sem segít, indítsd újra a gépet, és próbálkozz ismét a lejátszással. Ha a probléma továbbra is fennáll, javasoljuk, hogy uninstallálj minden, a gépeden lévő XviD codec-et, és ismét installáld az általunk használt változatot. Amennyiben mindezek után sem sikerül a film lejátszása, lépj velünk kapcsolatba!

Figyelem! Lejátszással kapcsolatos probléma (a kép nem jelenik meg, vagy élvezhetetlen) állhat elő egy itt nem részletezendő, az XviD codec természetéből fakadó ok miatt. Ez jelenlegi tesztelési ismereteink szerint azokat érintheti, akiknek az XviD codec installálása előtt semmiféle verziójú DivX codec nem volt a gépén. (Valószínűleg azok közül is csak néhányakat.) Ekkor a teendő mindössze annyi (amint erre a letöltésoldalon is felhívtuk a figyelmet),hogy az XviD után installáljuk a letöltésoldalról elérhető DivX codec-et is; ez az esetek túlnyomó többségében megoldást jelent a problémára.

vissza

Letöltöttem a filmet, de akad lejátszáskor. Mit tegyek?

Ennek több oka lehet. Elsőként ajánlatos lehet kilépni minden éppen futtatott alkalmazásból, majd újra próbálkozni. Amennyiben ez nem segít, indítsuk újra a gépet! Ha ezután is akad a lejátszás, elképzelhető, hogy a gépre nincs felinstallálva az általunk tömörítéskor használt codec. Ez egy kis program, mely feltétlenül szükséges a lejátszáshoz, s melynek letöltéséről és installálásáról föntebb olvashattok. Ha ennek installálása sem segít a helyzeten (a film elindul, de képkockánként akad), valószínű, hogy túl lassú a gép a film lejátszásához. (Ha a film el sem indul, ennek oka valószínűleg nem a gép elégtelen sebességében keresendő, erre más jellegű technikai probléma adhat okot, lásd a fenti, további ide vonatkozó kérdéseket.)

vissza

A gépem túl lassú, hogy a film bármely letölthető fajtáját megnézhessem.
Mit tegyek?

Lépj velünk kapcsolatba, megpróbálunk közösen megoldást találni a problémára.

vissza

Hozzáférhető-e a film közvetlenül, nem letöltés útján?

Amennyiben valaki nem tudja letölteni a filmet, de nagyon szeretné megnézni, írjon nekünk, így megpróbálunk közösen valamilyen megoldást találni.

vissza